L’Hospital de Sant Celoni ha confirmat la mort d’una persona de 91 anys per coronavirus. Aquest és el primer cas al Baix Montseny. Amb tot i això, des del centre sanitari es matisa que el positiu per Covid-19 es va conèixer quan el pacient ja havia mort i, per tant, el seu ingrés no va estar relacionat amb aquesta malaltia.

El nombre oficial d’ingressats a l’Hospital de Sant Celoni en aquests moments és de dos i es té el convenciment que en els propers dies la xifra augmentarà. Els tres hospitals del Vallès Oriental -Sant Celoni, Granollers i Mollet- han acordat actualitzar les dades cada dimecres, únic dia de la setmana que es donaran dades oficials relacionades amb el coronavirus.

Resposta a la crida per la falta de mascaretes i bates

Els veïns i veïnes del Baix Montseny han respost de manera molt positiva a la crida urgent de l’Hospital de Sant Celoni per la falta de mascaretes -tenien stock fins aquest dissabte 21 de març- i bates.

En menys d’un dia es van acaptar més de 3.000 euros amb un crowdfunding per poder comprar 2.500 mascaretes a l’estranger, una comanada que ja és en marxa i ara només falta que el Govern d’Espanya no les requisi per fer-les arribar a un lloc diferent al seu destí real. També hi ha hagut lliuraments per part de particulars, l’Institut Baix Montseny i avui mateix Montseny Veterinaris de Santa Maria de Palautordera ha comunicat que “Salut ens ha permès entregar el material que ens quedava directament a l’hospital de Sant Celoni. 200 mascaretes més a salvar vides”.

D’altra banda una xarxa d’un centenar de persones es dediquen a la confecció de bates impermeables per als sanitaris de l’Hospital de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 1 =