Morella Hair Center, regentat per Montse Morella i Mikel Estupiñà, estrena nou look!. Amb la reforma es comença una nova etapa que culmina els fins ara 88 anys d’història i tres generacions en el món de la barberia i la perruqueria. Una història que va començar l’any 1930 i que, amb el pas dels anys, s’ha anat adaptant als canvis per a mantenir-se sempre com un dels salons de bellesa més importants de la comarca.

Amb aquest nou canvi, Morella Hair Center fusiona l’artesania amb la contemporaneïtat de les línies senzilles i càlides. Amb la fusta com a gran protagonista, el nou espai es basa en els sentits, i els materials han estat escollits pel seu tacte, olor o l’impacte de la llum en ells. D’aquesta manera es busca oferir una experiència Wellness Hair i un servei al client amb la màxima professionalitat oferint les últimes tendències.

Montse Morella, tercera generació al capdavant d’aquest mític negoci ubicat al centre de Sant Celoni, és una de les estilistes més anomenades i carismàtiques en el sector de la perruqueria espanyola molt coneguda per les seves transgressores col·leccions de perruqueria creativa. Morella ha guanyat importants premis de perruqueria a nivell nacional i internacional, i aquest 2018 va ser l’única perruquera catalana prenominada al títol de Perruquer Espanyol de l’Any, títol que atorga el Club Fígaro, l’associació de perruqueria professional més important del país.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × cinc =