Excel·lent participació dels competidors i les competidores del Karate Club Just de Sant Celoni en el Campionat de Catalunya celebrat a Lloret de Mar el passat 24 de febrer aconseguint penjar-se nou medalles en diferents categories i modalitats.

D’aquesta manera en la modalitat de Kata, Chloé Ortega ha aconseguit la medalla d’or en categoria aleví femení  i Oriol Pons la de bronze en aleví masculí.

En la modalitat de Kumite infantil femení  de -42 kg. Júlia Just campiona i Irene Valderas tercera. En la categoria infantil femení de -36 Kg. Soraya Gutiérrez va penjar-se la medalla de plata. Pel que fa a la categoria infantil masculina de -30 kg. Samuel Serrano ha aconseguit la medalla d’or i Ferran Muñoz va ser segon.

En categoria juvenil femenina de -47Kg també hi va haver premi per Abril Muñoz que va ser segona i en juvenil masculí de -36 kg. Daniel Garrido també va ser segon.

A destacar el bon debut  de Samuel Serrano, Soraya Gutiérrez i Oriol Pons en un Campionat de Catalunya que des del club estan convençuts que amb el seu caràcter i actitud donaran moltes alegries en pròxims campionats. Assenyalar també que Júlia Just i Chloé Ortega per segon any consecutiu s’han proclamat campiones de Kata i Kumite respectivament.

Els competidors i competidores que s’han penjat medalla tindran l’oportunitat de participar en els entrenaments de la Federació Catalana de Karate a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat per preparar el Campionat d’Espanya que se celebrarà  els dies 13, 14 i 15 d’abril a Benidorm (Marina Baixa).

Nou medalles per als karateques de Sant Celoni. FOTO: KCJ

Comparteix...

1 comentari

Deixa un comentari

catorze − 6 =