“És un torró de cervesa amb els dos tipus de la gama Birrum, l’Avaritia i la Superbia. Un amb xocolata blanca i l’altre amb xocolata amb llet i per donar potència al gust i l’amargor hem ratllat de manera natural el llúpol”, així és com explica Marc Rodellas l’elaboració d’un nou torró que es podrà tastar aquest Nadal. Una elaboració artesanal gràcies a la sinèrgia de dues empreses de Sant Celoni com són la pastisseria Rodellas i la cervesera Birrum.

Marc Rodellas, Jordi Pastells i Jordi Escriche han ideat el torró de cervesa

Torró amb la cervesa Birrum Avaritia : Foto Carles Reberté

Torró amb la cervesa Birrum Superbia: Foto Cartles Reberté

La idea va sorgir ja a l’estiu quan les dues empreses van crear l’exitós gelat de cervesa. “Birrum ens serveix la base i nosaltres hem investigat com fer-ho possible a base de formulació i assaig/errada amb tots els inconvenients que suposa barrejar la cervesa amb la xocolata, però estem contents amb el resultat”, ha explicat Marc Rodellas.

Pel cerveser Jordi Pastells aquesta nova sinèrgia suposa anar més enllà de fer cervesa i fer entendre a la gent que a banda de poder-la beure també es pot menjar “És obrir el ventall comercial entre dues empreses del poble que busquem l’excel·lència, la motivació i l’exigència a l’hora de produir. Per això fem que passin coses”.

Pastells té el convenciment que la col·laboració entre Rodellas i Birrum no s’ha d’acabar aquí perquè “això també és crear marca Sant Celoni i posar el poble al mapa. És tenir la idea, parlar-la i crear-la”.

Ara, tots plegats esperen que sigui una de les sensacions gastronòmiques d’aquest Nadal, com ho va ser el gelat a l’estiu.

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze + disset =