Manel Bueno vol transmetre i compartir el missatge d’una “extraordinària humanitat” que ha rebut de l’Oriol Junqueras en resposta a una carta seva. El dirigent de Súmate i militant d’ERC va escriure al vicepresident Junqueras per traslladar-li tot el suport i l’escalf en aquests moments privats de llibertat, però també va voler traslladar-li l’agraïment personal i la gran generositat a Junqueras, per ser com és, i sobretot, per voler construir una Catalunya des de la diversitat, el pluralisme i des de la pau. On no importa d’on siguis, el que parlis, els orígens, el que pensis, “el que importa és construir una Catalunya millor”.

Per aquest motiu, vol transmetre i compartir el missatge rebut de Junqueras, que segons  Bueno, denota la gran generositat i calidesa humana del vicepresident. En aquest sentit apunta des de l’emoció, que solament un home de pau pot fer i dir el que diu, des de la serenor i la convicció.

Junqueras en la seva carta manifesta la necessitat de ser forts, d’estimar-se els uns als altres, i de fer molta pinya, d’ajudar-nos els uns als altres des del més estricte respecte a la diversitat i el seu pluralisme. Sent garants de la dignitat de totes les persones. També fa un missatge a “no defallir, i a organitzar-nos per ajudar a les famílies de tothom”.

Manel Bueno ha volgut traslladar aquestes paraules escrites del vicepresident Junqueras, perquè considera que és el camí a seguir i a treballar, junts, entre tots i respectant a tothom, des de la diversitat i la pluralitat. “I s’ha de treballar amb generositat, i consens i sumant”, diu.

Per tot plegat expressa “gràcies Oriol per les teves paraules, per la seva generositat,  desitgem que molt aviat les puguis transmetre des de la total llibertat, i gràcies per la teva gran vàlua com a persona de pau i de fe, t’estimem molt, però segur que tu més a tots nosaltres”.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos − dos =