Aquest divendres 23 de març a les 20.30 hores a la sala Bernat Martorell de Can Ramis de Sant Celoni el Club de Trail Running Montseny Maasais farà el lliurament de dos xecs de 1.000 euros cadascun a l’Organització Pallapupas i Slot a Fondu dels beneficis obtinguts a La Maasaiada 2018 que es va portar a terme el passat 21 de gener i per primera vegada es va desenvolupar pel massís del Montnegre en dues curses diferents (15 i 33 km) on hi van participar més de 300 corredors en un circuit exigent.

La totalitat dels beneficis aconseguits a la cursa d’aquest any van destinats a les dues organitzacions esmentades. Pallapupas: Pallassos professionals amb formació mèdica que treballen juntament amb l’equip sanitari de l’hospital perquè pacients i familiars puguin relaxar-se i superar els moments dolorosos.

Slot a Fondu: és un projecte que té per objectiu facilitar la pràctica de l’slot (popularment conegut com a Scalextric) a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda, mitjançant ginys adaptats, i facilitar la seva autonomia.

Totes dues organitzacions van ser presents el dia de La Maasaiada. Pallapupas animant els corredors a l’arribada i amb un stand on es podien comprar nassos de pallassos i obtenir informació per tal de col·laborar i saber més sobre la seva tasca i Slot a Fondu va muntar un “scalextric” on tothom podia jugar-hi i on també es va donar a conèixer el projecte amb la presència d’Armando Folgado, un dels impulsors del projecte.

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze + 9 =