Per primera vegada en 43 anys un equip d’atletisme del Baix Montseny ha pogut participar en un campionat estatal de cros per clubs. Aquesta circumstància s’ha donat aquest diumenge 25 de febrer a Viesques (Gijón), ja que cinc atletes del Club Atletisme Baix Montseny, han pres part del LXIII Campionat d’Espanya en categoria Sub-23. Es tracta dels atletes Ilias Regragi, Alán Pérez, Àlex Arellano, Ferran Moré i Sergi Matas. Tots ells entrenats per Antonio Hernández.

La cursa, de 10 quilòmetres, va transcòrrer per un gèlid recorregut al voltant del Parc Fluvial de Viesques amb vint-i-nou equips de tot l’Estat a la línia de sortida. El ritme, segons que expliquen els protagonistes, va ser frenètic i posicionant-se des del primer moment els equips favorits al capdavant de la cursa.

Els atletes del CABM  van aguantar bé el ritme durant la primera volta, però, la velocitat dels primers classificats trencava el grup i les distàncies es feien cada vegada més grans entre els atletes. El favorit, Club Playas de Castelló, va ser el campió seguit per l’Apol-Ana d’Alacant i l’UCAM-Cartagena. El Club Atletisme Baix Montseny va acabar en una meritòria 12a posició en el seu debut.

D’esquerra a dreta Alán Pérez, Ilias Regragi, Àlex Arellano, Ferran Moré i Sergi Matas. FOTO: CABM