FOTO: Jordi Novell

Tothom qui vulgui conèixer les papallones de Sant Celoni té una cita aquest dissabte 14 de juny de 2/4 d’11 matí a la 1 del migdia. Es farà una passejada des de la Rectoria Vella cap a Maribaus tot tornant per la font del Sagristà. Després de l’èxit de l’any passat, enguany es realitzarà el segon Dia de les papallones, una jornada  de recerca científica oberta a tothom.

El Museu de Ciències Naturals de Granollers coordina des del 1994 un treball de seguiment de bioindicadors basat en les papallones diürnes. Es tracta d’un projecte que està donant molts bons resultats tant en el camp del coneixement científic i del seguiment del canvi global i climàtic, com en la divulgació del món de les papallones.

Un col·laborador celoní del projecte i membre de la Societat Catalana de Lepidopterologia, Jordi Jubany, farà a Sant Celoni una passejada el proper dissabte, 14 de juny, perquè tots els veïns que ho vulguin puguin conèixer una mica més el món de les papallones i la metodologia de seguiment.

Es farà una passejada des de la Rectoria Vella cap a Maribaus tot tornant per la font del Sagristà. Cal portar roba adequada, aigua, barret, salabret, binocles… Inscripcions: territori@santceloni.cat. Lloc de sortida: Parc de la Rectoria Vella

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 1 =