Amb aquesta actuació es vol que els vehicles redueixin la velocitat i es millori la seguretat dels accessos del poble a l’escola Torre Roja

Les obres de millora de la carretera BP-5109 de Sant Pere de Vilamajor a Sant Antoni de Vilamajor ja són una realitat. la Diputació de Barcelona ha portat a terme les feines de col·locar dos passos de vianants amb reductors de velocitat a la carretera, al seu pas per Sant Pere de Vilamajor, tal com havia demanat l’Ajuntament del municipi escoltant una llarga reivindicació veïnal. Amb aquesta actuació també es fa més segura la comunicació entre els barris de l’eixample i Can Derrocada, tant per veïns com pels nens que es dirigeixen al CEIP Torre Roja.

Des del darrer cap de setmana els veïns i els conductors es troben amb un pas de vianants situat a la cruïlla de l’avinguda de Lluís Companys (carretera) amb els carrers de Sant Bernat i de Santa Susanna, que es marcarà sobre un reductor de velocitat. El segon, estarà on el carrer Gregal s’uneix amb la carretera. En aquest segon, com que ja hi havia un reductor, només s’ha marcat amb senyalització horitzontal i vertical. El reductor existent del final del poble també s’ha de reformat completament per reduir-ne l’alçada per no malmetre els vehicles.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats