Podem Sant Celoni i La Batllòria ha emès un comunicat a través del qual condemnen els atemptats d’aquest divendres en dues mesquites de Nova Zelanda “condemnem aquests covards i bàrbars atemptats i volem traslladar les nostres condolences als familiars de les víctimes d’aquest atac. El terrorisme, vingui d’on vingui, no ens vencerà, no destruirà la nostra convivència, no ens imposarà el seu odi. Per una cultura de pau, per un món sense armes, sense guerres, sense extremismes, sense odi, sense fanatismes”.

Des d’aquesta formació política es remarca que el terrorisme ha tornat a colpejar-nos i ha tornat a emportar-se a vides innocents. Aquesta vegada ha passat en dues mesquites de Nova Zelanda, on terroristes afins a l’extrema dreta i autoproclamats supremacistes blancs han atacat amb armes de foc les desenes de persones que hi havia. El balanç és de 50 persones mortes i d’altres 60 ferides, algunes en estat molt greu.

En aquest sentit, l’alcaldable de Podem sant Celoni i La Batllòria, Ahmed Benamar, ha dit que tot i ser un atemptat de caire internacional, la lluita per la convivència, la pau i la lluita contra l’odi i la intolerància és una feina que comença a nivell local.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 2 =