Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit ocorregut a la cruïlla dels carrers Vallès i Montserrat de Sant Celoni, poc després de dos quarts de dotze d’aquesta nit passada. Dos cotxes han topat i el xoc ha provocat la col·lisió amb una casa situada a la cantonada dels dos carrers i tres cotxes més que estaven aparcats. Dues ambulàncies del SEM han traslladat els ferits a l’Hospital de Granollers, tots dos ocupants del mateix vehicle.

La policia local de4 Sant Celoni va traslladar el conductor d’un dels vehicles implicats en l’accident a prefectura on se li va practicar la prova d’alcoholèmia amb resultat positiu de 0,53 mg/l per aire aspirat. Amb aquestes dades se li van obrir diligències penals per delicte contra la seguretat viària. A les persones trasllades a l’Hospital de Granollers també se’ls va fer la prova amb resultat negatiu.

Al lloc dels fets s’hi va traslladar també la policia local de Sant Celoni per regular el trànsit i una dotació dels bombers del parc de Cerdanyola del Vallès per apuntalar la casa. El servei s’ha donat per acabat cap a dos quarts de quatre d’aquesta matinada.

Un dels cotxes implicats en l’accident. Foto: Policia Local Sant Celoni

Accident a Sant Celoni a la cruïlla dels carrers Montserrat i Vallès. Foto: Policia Local Sant Celoni

Comparteix...

Deixa un comentari

5 + tretze =