Prop d’una cinquantena de nens  d’entre 5 i 11 anys de l’Escola Nostra Llar de Sabadell  han hagut de ser evacuats de la casa de colònies El Pinatar de Gualba, a conseqüència de la fuita de clor que ha tingut lloc a la piscina. El SEM ha tingut coneixement dels fets cap a un quart de vuit del vespre.

Fins la casa de colònies també s’hi han desplaçat els mossos d’esquadra que han precintat la instal·lació i s’ha obert una investigació per aclarir com ha succeït la fuita, encara que una primera hipòtesi podria ser que la màquina s’ha espatlalt. La policia ciewntífica continua amb la investigació. També s’hi han desplaçat tres vehicles de bombers de la Generalitat que han desactivat la màquina del clor.

Els nens en un primer moment han estat atesos  pels SEM -han activat vuit ambulàncies- a la pista poliesportiva de Gualba  a causa de la intoxicació. Dos es troben en estat menys greu i 20 en estat lleu els quals han estat traslladats als hospitals Parc Taulí de Sabadell, l’Hospital de Granollers i l’Hospital de Mollet.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × tres =