Els competidors del Karate Club Just de Sant Celoni també han tingut excel·lents resultats en el Campionat de Catalunya Sènior organitzat per la Federació Catalana de Karate i celebrat el darrer cap de setmana a Esparreguera. Els karateques del club celoní van fer quatre podis amb una medalla d’or, dues de plata i una de bronze en diferents categories.

D’aquesta manera, en la modalitat de kumite sènior masculí de -75 kg  Abel Correa Pacheco va ser tercer i medalla de bronze.   En sènior femení de -50 kg  Sara Ortiz Armengol va ser campiona i es va penjar l’or i en sènior femení de -68 kg Clara Pérez Auladell va ser segona i medalla de plata.

Pel que fa en la competició d’open masculí Abel Correa Pacheco va ser segon i es va penjar la seva segona medalla personal.

Medallistes del KCJ de Sant Celoni en el Campionat de Catalunya Sènior. Foto: POCOPHONE

Marc Camacho de Santa Maria de Palautordera torna del Campionat de Catalunya de karate amb la copa de campió