L’assemblea d’associats, simpatitzants, juntament amb el president comarcal del Partit Demòcrata han escollit per unanimitat a la candidata Remei Picart Gardella, com a cap de llista a les eleccions municipals del 26 de maig pel municipi de Montseny, sota les sigles de Junts per Catalunya – Montseny.
 
Remei Picart Gardella ha acceptat aquest repte amb esperit d’escoltar als veïns i veïnes, d’aportar propostes pel municipi de Montseny i projectes de collita pròpia de la seva candidatura.
 
Ella ve avalada per la seva experiència municipal d’haver estat regidora-portaveu a l’Ajuntament de Mataró de l’any 1995 al 1999, i per la participació continuada a la política activa. En els darrers anys com a Consellera Nacional del Partit Demòcrata, membre de l’executiva de la Vegueria de les Comarques de Barcelona, i vicepresidenta de  l’executiva comarcal del Vallès Oriental del Partit Demòcrata.
 
En el món associatiu ha estat presidenta comarcal d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental fins a l’any 2016, i actualment és la vicepresidenta comarcal d’Òmnium Cultural i responsable de la secció del Baix Montseny.
 
Remei Picart Gardella diu: “Aquesta nova etapa de la vida que ara començo, ha estat meditada i consensuada amb els companys, tinc la il·lusió davant del context actual del país i l’oportunitat de ser a la política activa municipal.
 
El fet de ser dona i ser activa dins la política és un pas endavant per evidenciar que les dones tenim més d’una cosa  a dir en el món local. El coneixement de la vida rural, amb ulls de dona, és un valor afegit. Amb il·lusió prenc aquest repte, tenint clar que finalment seran els veïns i veïnes de Montseny qui el validaran”.
 
Els que la coneixen saben que és una dona amb empenta, emprenedora, amb  estima i dedicació a la família.

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit + vint =