Els Bombers de la Generalitat des de les vuit del vespre d’ahir dissabte i fins les vuit del matí d’avui diumenge han fet un total de vuit sortides emmarcades en l’operatiu de la Revetlla de Sant Joan a Sant Celoni, que ha deixat un balanç de quatre contenidors cremats i el rescat d’un gos atrapat en una barana. També han fet sortides de caràcter logístic, segons s’ha informat des del servei de premsa del cos.

Diverses dotacions de bombers durant la nit han hagut d’apagar la crema de contenidors al carrer Jaume I, Rectoria Vella, plaça del besatiar i en el Qm 56 de la carretera C-35. A més, també han hagut d’actuar per rescatar un gos que havia quedat atrapat en un immoble del carrer Ramon i Cajal.

A Tot Catalunya els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un total de 862 sortides per apagar incendis en zona urbana, 320 persones han rebut assistència als hospitals i centres d’urgència d’atenció primària i el telèfon 112 de Catalunya ha atès durant la revetlla 4.088 trucades.

La revetlla de Sant Joan a sant celoni també ha deixat molta brutícia ja sigui per restes de petards o bé per gots o ampolles.

Ressaca de Sant Joan a Sant Celoni

Ressaca de Sant Joan a Sant Celoni

Ressaca de Sant Joan a Sant Celoni

Ressaca de Sant HJoan a Sant Celoni

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + vint =