Els ha durat poc la gracieta als encaputxats que aquesta matinada han robat els sómbols nacionals de la plaça de la Vila de Sant Celoni. El màstil de la plaça de la Vila ja torna a tenir penjada l’estelada al balcó de l’Ajuntament hi torna a haver-hi penjada una pancarta que recorda que hi ha presos polítics i per això se n’exigeix la llibertat.

Com diu el regidor de Cultura i alcaldable a les pròximes municipals de Junts per Catalunya, Raül Garcia, “Aquesta nit una de les ‘brigades de neteja’ ha volgut eliminar els nostres símbols a Sant Celoni. Però les nostres conviccions són més fortes. Per respecte a la voluntat popular la nostra plaça de la Vila ja torna a ser signe del que volem”.

Aquesta situació ha estat creada perquè aquesta matinada encaputxats, res de nou, han retirat l’estelada de la plaça de la Vila i també la pancarta amb la inscripció llibertat presos polítics. Aquesta no és l’única acció que han fet a Sant Celoni ja que també s’ha despenjat l’estelada que hi havia a la rotonda de l’entrada de Ponent.

La reacció a la xarxa, bàsicament a twitter, ha estat immediata amb comentaris ben diversos com per exemple que Ciutadans ja dona per començada la campanya electoral a les municipals de Sant Celoni o bé que es tornaran a posar.

Des de les forces polítiques independentistes també s’ha contestat. En aquest sentit el mateix Raül Garcia, ja anunciava que la restitució seria ràpida i la Cup de Sant Celoni ha fet una piulada dient que “condemnem aquests atacs que només poden ser producte d’un pànic a les idees de democràcia, llibertat i defensa dels drets humans”.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

vint − onze =