La Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni serà l’escenari on aquest dimarts 18 d’abril a partir de les set de la tarda s’inaugurarà el I Festival de màgia Màgic Loni organitzat per la companyia Mag Edgard de Santa Maria de Palautordera amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’activitat d’avui girarà al voltant de la presentació del llibre Màgia amb aliments amb Mag Gerard i una conferència sobre la Història de la màgia amb Ramón Mayrata per acabar amb un bocí de màgia del Mag Edgard.

El festival en sí proposa tres espectacles que es concentraran el cap de setmana, dos dels quals se celebraran a l’exterior. Per al divendres 21 d’abril s’ha programat un espectacle de Màgia a càrrec d’Adrian Conde, a les sis de la tarda a la plaça de la biblioteca i el dissabte 22 l’escenari es trasllada a la plaça de la Vila, també amb Adrián Conde i l’espectacle Adivina què. Un espectacle familiar a partir de dos quarts d’una del migdia.

La cloenda serà el mateix dissabte amb una Gran Gala a l’Ateneu. Presentada pel Mag Gerard i la participació del Dúo Kygalion (Rússia), el Gran Braulio (Argentina) i Amélie (Madrid). A les set de la tarda a la sala gran del Teatre Ateneu i amb entrada de 10 euros els adults i 8 euros pels menors de 5 a 8 anys.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × un =