S’ha especulat durant tot el dia que la policia nacional o la guàrdia civil. Finalment, la presència policial s’ha produït poc després de les cinc de la tarda quan s’ha donat l’alerta que diversos vehicles de la guàrdia civil es dirigien cap a l’Ateneu de Sant Celoni. La reacció ha estat immediata de tot un poble pacífic, enfront d’una policia estatal repressora, en defensa de les urnes i la democràcia. La concentració de veïns i veïnes al voltant de l’Ateneu ha estat espectacular, encara que la mesura hagi suposat tancar col·legis electorals que, prèviament ja havien salvat les urnes.

Una immensa barrera humana i carrers tallats amb contenidors ha fet desistir els efectius de la guàrdia civil a entrar a l’edifici. El desplegament policial també s’ha fet pel sector del Sax Sala, però tampoc han arribat a entrar a l’interior del recinte.

En aquests moments els col·legis electorals Tots els col·legis tancats són Josep Pallerola, Sant Ponç, Borrelles i la Batllòria. Segueixen oberts l’Ateneu, Puigdollers, Sax Sala i Illes Belles.

Comparteix...

Deixa un comentari

10 − 8 =