Les comissions de treball i l’Ajuntament gairebé tenen el programa tancat. Més activitats pels infants, més xarxa social, més festa solidària i canvi d’ubicació de l’espai barraques entre les novetats.

Les entitats que participen activament en l’organització de la Festa Major de setembre de Sant Celoni i representants de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ja han mantingut diverses reunions per tancar la programació de la Festa Major de setembre. El treball de les diferents comissions ha suposat que el pròxim setembre hi hagi més activitats per a infants i famílies destacant el concert del Súper 3 del 7 de setembre vinculat al correxutxes i en el mateix espai de concerts i barraques de la zona del pàrquing del pavelló.

Pel que fa a concerts ja se sap que el divendres 6 de setembre, l’espai de barraques s’obrirà a les 8 del vespre amb ball country, i a partir de 2/4 de 12 de la nit Rumba al Bar i el Sindicato del Rif. El dissabte 7 de setembre, a partir de les 11 de la nit sessió de DJ remenber 70,80 i 90 i a continuació Festa El Tour 2M13. El diumenge 8 de setembre, a partir de les 12 de la nit hotel Cochambre .

Pep Callao continuarà animant les proves del Correexarrups que enguany tindrà tres proves i seguirà el recorregut de la plaça de la Vila a l’espai barraques. Precisament, la comissió de barraques va exposar la proposta de distribució de l’espai de barraques i concerts a la zona de l’aparcament del pavelló 11 de setembre.

Una de les novetats d’aquesta Festa Major és la comissió 2.0. dinamitzada per dos joves col·laboradors de .7 Ràdio que ja estan treballant en propostes com un concurs d’instagram, contacte constant al twitter i facebook canalitzat tot a través de la senyoreta Muntanyetes, la qual donarà informació abans, durant i després de la festa major.

Festa Major solidària

El programa manté el tradicional sopar popular i arrossada, la rucada i estirada de corda, el ball de fi de festa a la plaça amb la Metropol, el correfoc i la trobada de gegants. Però també hi haurà actes nous, com dues proves solidàries i puntuables del Corremonts, a la primera es recolliran els gots antics de festa major que han quedat desats a les llars i per cada gots l’ajuntament farà una donació als bancs d’aliments, i la segona serà una recollida solidària d’aliments bàsics per al banc d’aliments. Una nova activitat, organitzada pels bocs i cabres, el corre aigua! i enguany el pregó anirà a càrrec de la Colla de geganteres i grallers de Sant Celoni ja que estan de celebració.

Per acabar, es va exposar que hi haurà nous productes de marxandatge com barrets de palla, mocadors, davantals i bosses i que la gestió de la venda i part dels beneficis anirà per la Fundació Acció Baix Montseny.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats