La nova edició de Pòdium reconeixerà aquest divendres un total de 204 esportistes celonins que al llarg de la temporada 2016-2017 han obtingut resultats destacats a la seves disciplines. Dels 204 esportistes premiats, 64 ho són a títol individual, i els 140 restants, com a components d’algun dels 10 equips que aquesta temporada han assolit algun títol o actuació destacada en el seu esport.

Els esportistes premiats pertanyen a un total de 9 clubs celonins. En els esports individuals han destacat, entre altres, Joan Just Clopés, medalla de bronze al Campionat d’Espanya de karate de federacions; la seva germana Júlia Just Clopés, campiona d’Espanya infantil de karate; Oriol Madí, doble campió de Catalunya dels 100 i 200 m. promesa; Fanta Cissé, subcampiona de Catalunya de salt d’alçada júnior; i Albert Galín, rècord d’Espanya dels 20 km. marxa en pista M-65.

Entre els esports d’equip, els equips alevins A, C i D i el de veterans de la UE Sant Celoni han aconseguit l’ascens en les respectives categories de futbol; l’equip de veterans del Club Patí Sant Celoni, subcampió de Catalunya d’hoquei patins; i l’equip júnior del Club Bàsquet Sant Celoni, campió de Catalunya, entre d’altres.

La Unió esportiva Sant Celoni aporta 6 equips i 90 esportistes; el Club Bàsquet Sant Celoni 2 equips i 29 esportistes; el Club Patí Sant Celoni 2 equips i 21 esportistes, el Karate Club Just 26 esportistes; el Club Patinatge Artístic Sant Celoni 9 esportistes; el Centre Excursionista Sant Celoni 8 esportistes; el Club Atletisme Sant Celoni 7 esportistes i el Club Arc Sant Celoni 5 esportistes.

Joan Just Clopés

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze − dos =