L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, posa en marxa l’elaboració del Pla Estratègic de Desenvolupament Local i Ocupacional. “Palautordera és futur, 2013-2023” serà el primer Pla Estratègic del municipi i es presenta a la ciutadania, a les entitats i a les empreses del territori amb la pretensió directe de generar sinèrgies i la màxima participació.

L’objectiu del pla és dibuixar amb garanties el camí cap al desenvolupament econòmic i ocupacional del poble i, per això, s’ha estructurat en tres àrees temàtiques que sustentaran el debat: Territori, economia i persones.

A més d’aquestes àrees, que amb els seus corresponents eixos d’actuació conformen els pilars del Pla, es realitzarà una diagnosi socioeconòmica de la vila, que farà una radiografia actual i servirà d’anàlisi i consulta per als debats, “volem que sigui una eina de treball que serveixi per dibuixar el Palau dels propers deu anys i no pas perquè quedi endreçat dintre d’un calaix”, afirma l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena.

Per aquest motiu, des del passat mes de setembre polítics i tècnics municipals, juntament amb l’empresa Tremun consulting, ja estan treballant en els eixos del debat i també s’ha mantingut una primera reunió introductòria amb una representació de les entitats i les empreses del municipi, pel vincle que tenen amb el poble perquè  hi aportin opinions per al disseny del Pla. En les properes setmanes també es convidarà la ciutadania a participar-hi perquè es vol que sigui un projecte compartit i col·lectiu de tothom i per tothom.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 + vuit =