El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, ha visitat aquest matí Santa Maria de Palautordera. Després d’una reunió mantinguda a l’Ajuntament amb l’alcalde, Jordi Xena,  i la presència del regidor de Cultura i Joventut, Sergi Zamora i la regidora de Benestar Social, Isabel Membrives, s’han desplaçat al nou centre de lleure de l’Associació Afadis Baix Montseny, ubicat al barri d’El Temple, en un espai cedir pel consistori i naugurat fa pocs dies.

L’alcalde i els responsables d’Afadis han explicat a Antoni Reig quina és la tasca que actualment està fent aquesta associació de famílies amb fills i filles amb discapacitat física o intel·lectual de l’entorn del Baix Montseny perquè d’una manera col·lectiva o individual puguin desenvolupar les seves necessitats, virtuts i possibilitats personals sense sentir-se inferiors. També els han fet conèixer el projecte de futur perquè aquesta joves quan arriben als 20 anys puguin seguir desenvolupant-se.

La visita ha acabat a Can Rahull, espai cultural i de joventut, on el director general de Joventut ha conegut de primera mà quina és la feina que s’hi està fent i la distribució d’usos en les diferents sales de la masia rehabilitada.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − 4 =