El passat dissabte 2 de febrer es va dur a terme la cinquena edició de la Ultra Trail Montnegre-El Corredor amb un total de 529 inscrits en les 3 distàncies que oferia la prova marcada per les baixes temperatures.

Els participants de la UTMC van gaudir d’un recorregut que traçava els indrets més emblemàtics del Parc Natural del Montnegre el Corredor. Una oportunitat perfecta per descobrir l’entorn natural de la Serralada Litoral que envolta les comarques del Maresme i del Vallés Oriental. 

El centre neuràlgic va ser el poble de Vallgorguina on es van centralitzar les arribades de les tres distàncies: Ultra trail (105km +4100) amb sortida a Vallgorguina, Half (47km +1650) amb sortida a Arenys de Munt i la Trail (24km +800) amb sortida a Dosrius. 

En la prova reina la victòria femenina va ser per Sina Peppa amb un temps de 12h35 minuts seguida de l’arenyenca Miriam Moreno en segona posició. En la categoria masculina el guanyador va ser Miguel Angel González que repetia el triomf de 2015 però aquest cop rebaixant la seva marca en 1h10 minuts amb un temps de 10h21 minuts.

Sinna Pepa

Pel que fa a la distància Half Isaac Riera, corredor de l’equip Sport HG  AML, es va imposar amb força assolint la distància en 3h47minuts, amb un avantatge de 30’ sobre el segon classificat. En aquesta prova el segon classificat va ser Adrià Prat amb  4h19minuts i tercer Òscar Pérez amb 4h24minuts. En cinquena posició va entrar el Maasai de Sant celoni Dídac Purtí amb 4h30minuts i a més va ser el 3r de categoria sènior. En categoria femenina la nova zelandesa Angela Waters s’emportava la victòria amb un temps de 5h35minuts.

Dídac Purtí

A la distància Trail el podi va ser per Àlex Rosselló amb 2:00:16h en categoria masculina i per Isabel Pelegrina amb 2h:33 minuts en categoria femenina.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 11 =