Els diputats crítics del PSC Geli, Elena i Ventura no estan sols. L’impuls del manifest “pel redreçament de l’espai socialista”, dia a dia té més adhesions i ja n’acumula més de 1.500 de militants, càrrecs i simpatitzants que són favorables a una alternativa catalana d’esquerres.. Entre els signants n’hi ha més d’una dotzena que són de diversos municipis del Baix Montseny.

Entre els signants hi ha tres regidors de l’Ajuntament de Sant Celoni, Magalí Miracle, Jaume Tardy i el cessat de funcions Josep Manel Bueno. D’aquest municipi també hi donen suport Josep Arenas Serra, Jordi arenas Vilà, Miguel Vega, Andreu Arenas Montané, Jaume Arnao, Antonio Pérez Cejas i Jordi Sanuy. De Santa maria de Palautordera n’hi ha dos, Raül Casado i Josep Maria Campdepedrós. Fins ara també hi han signat Josep Mas d’Hostalric i Josep Sobrequés de Llinars del Vallès.

Els signants volen expressar el seu suport als diputats socialistes que en la històrica votació de dijous passat al Parlament de Catalunya s’han situat junt amb aquells altres diputats favorables a la celebració d’un referèndum i a aquells que s’han negat a votar en contra del seu compromís electoral. Ho fan des d’una convicció que es suporta en tres pilars: que l’esgotament del pacte constitucional fa del tot necessari revisar les relacions entre Catalunya i l’Estat; que l’opció de la independència pot ser una sortida però no necessàriament l’única possible a la crisi actual; i que oposar-se a la possibilitat que el poble de Catalunya es pugui pronunciar en un o altre sentit, és una postura inacceptable i antidemocràtica.

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

tres − 2 =