Vallgorguina comença a viure la Festa Major de la Mercè, tot i que amb la situació de crisi sanitària per la Covid-19 és una festa diferent a la que el municipi està acostumat. De tota manera, no ha començat de la millor manera, ja que l’espectacle que havia d’encetar la programació festiva s’ha hagut de suspendre per raons alienes a l’Ajuntament de Vallgorguina “demanem disculpes a tots els assistents i, en especial a tots els nens i nenes que esperaven gaudir d’una bona estona amb l’espectacle”, ha dit Joan Mora, alcalde de Vallgorguina.

L’espectacle , La màgia dels llibres, que havia de representar el mag Magiadiver,  és un espectacle sorprenent que barreja la màgia i lectura, llibres i fantasia i s’endinsa al món de l’il·lusionisme i la literatura a través de contes.. L’activitat era patrocinada pel Bibliobús de la Diputació de Barcelona. Pel que ha pogut saber www.laviladigital.com la no celebració de l’activitat ha estat un problema d’agenda del mag.

A l’espectacle s’hi havia d’anar amb cita prèvia i una setentena de persones entre pares i nens que han hagut de tornar a casa. A les 8 del vespre s’espera l’actuació de la Principal de la Bisbal.

 

 

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 4 =