El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la convocatòria de licitació de la rotonda que es construirà en el nus de les carreteres C-35 i BV-5301 en el terme municipal de Santa Maria de Palautordera. Aquesta actuació consisteix en la reconfiguració de l’actual cruïlla en T proposant l’execució d’una rotonda a nivell, a la vegada que es reubica l’accés a una finca particular –Can Grasa- que genera confusió als usuaris, comprometent la seguretat viària d’aquesta cruïlla. Aquesta actuació, a més, implica la posada al dia dels diversos elements funcionals de la carretera en aquest punt: senyalització, abalisament, defenses i drenatge.

El preu de sortida de la licitació és de 509.212,77 euros sense l’IVA i les propostes es podran presentar fins el dia 31 de gener i les pliques s’obriran el 13 de febrer d’aquest any 2018. Les obres podrien començar el pròxim mes de març i tindran una durada de set mesos.

Es tracta, tant pel que fa a la C-35 com a la carretera BV-5301 que també enllaça amb els municipis de Sant Esteve de Palautordera i Montseny a més de Santa Maria de Palautordera, de dues vies molt transitades i, per això un dels objectius principals de l’obra és millorar la seguretat viària en un punt on ja s’han ocasionat diversos accidents, alguns de greus.

De tota manera,  la construcció d’aquesta rotonda  forma part d’un projecte global de millora de la seguretat viària del trams de la carretera C-35 entre Sant Celoni i Vilalba Sasserra.

Comparteix...

Deixa un comentari

20 − 13 =