El proper diumenge 20 d’octubre el Centre Excursionista Sant Celoni organitza una nova edició de la Marxa pel Montseny, caminada popular de caire no competitiu, de gran arrelament i participació i que es pot fer caminant o corrent.  El recorregut de 23 km. des del pavelló poliesportiu – camp de futbol  de Sant Celoni s’enfila trepitjant camins i pistes de terra, per la falda del Montseny per Campins i s’enfila fins a la masia de Can Perapoc i Fogars de Montclús dins del Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera i des d’on es pot contemplar principalment  la vall de la Tordera i les serres del Montnegre, del Corredor i més. Pel camí hi ha tres avituallaments i un bon esmorzar a l’arribada.

Els que ho desitgin poden optar per la Marxeta de només 12 km. amb menys desnivell i dos avituallaments. L’organització ofereix també un obsequi recordatori de la Marxa  a tots els participants. La sortida és les 8 del matí.  Les inscripcions per a la Marxa al preu de 12 euros el mateix dia a partir de les 7 del matí.  Les inscripcions es poden fer prèviament amb descompte, al preu de 10 euros, a la web www.marxapelmontseny.com abans del 18 d’octubre i també a Esports 117, c/ Major 117 de Sant Celoni de l’1 al 19 del mateix més, també el dissabte dia 19 de 6 a 9 de la tarda a la plaça de la Vila.

A l’arribada hi haurà esmorzar-botifarrada per a tots els participants, xocolatada, inflables per als més joves, música i animació en viu en un ambient festiu per a tothom, 

Comparteix...

Deixa un comentari

20 + 20 =