Boni Márquez és un veí de Sant Celoni que viu en un pis de protecció oficial del carrer Maria Aurèlia Capmany, a tocar del barri de Les Borrelles. L’any 2018 no l’ha començat massa bé perquè des de dilluns d’aquesta setmana s’ha trobat amb la desagradable sorpresa que els tallat el corrent elèctric per falta de pagament de la zona comunitària, tot i que aquest veí pot demostrar amb rebuts bancaris que està al corrent de pagament.

El problema rau en què la solució no depèn de la companyia i el veí, sino que entremig de tots dos hi ha una empresa administradora que cobra rebuts mensuals als veïns que inclou diversos conceptes com el lloguer, les escombraries i altres taxes municipals, l’IBI i Comunitat de Propietaris. Tot plegat 371 euros mensuals. Del cobrament d’aquest rebut primer se’n va encarregar Sareb Altamira i ara ho ha traspassat a Ferrovial.

“Aquesta situació ens perjudica molt perquè aquest comptador comunitari els suposa no disaposar de llum a l’escala, no poder utilitzar l’ascensor i no poder tocar el timbre des de l’exterior”, es lamenta Boni Márquez. Però si el problema ja no fos prou important, el més greu de tot plegat és que ningú de l’empresa administradora els atén per solucionar-ho “ens han donat un número de telèfon de Barcelona i des d’aquí ens deriven a Madrid i no m’agafen el telèfon encara que els truco un munt de vegades cada dia”.

Boni Márquez viu en aquest pis des de fa deu anys i mai ha tingut cap problema. Ara a l’escala, a banda d’ell i la seva dona, hi ha un altre pis habitat. La resta són buits. “Si realment devem alguna cosa volem saber quina quantitat és i en concepte de què, però volem solucions aviat”, conclou aquest veí de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × cinc =