Tretze dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant des de tres quarts de cinc de la tarda en l’extinció d’un incendi que s’ha ocasionat a l’empresa Recuperacions Masnou, SL, situada al carrer Rec del Molí en el polígon industrial El Molí de les Planes de Sant Celoni. El foc està cremant una pila de deixalles dintre del recinte de l’empresa.

D’altra banda, l’incendi ha provocat una columna de foc negre molt visible des de diversos punts de Sant Celoni i rodalies i l’accés al polígon està tancat a la circulació. De fet, des d’Emergències de la Generalitat es demana que la gent no s’hi acosti per tal que els professionals de les emergències puguin fer la seva feina. També es recomana que en cas de notar molèsties els veïns tanquin portes i finestres. Protecció Civil ha posast en prealerta el Pla Procicat.

Recuperacions Masnou, SL és una empresa de Sant Celoni amb una experiència de més de cinquanta anys i es dedica a la recuperació de ferralles, metalls, cartrons, papers i plàstics.

Incendi a Recumas. Foto Miquel Comas

 

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − 3 =