Un noi de 22 anys veí de Lliçà d’Amunt ha estat trobat sa i estalvi pocs minuts abans de les onze d’aquesta nit, després d’estar al voltant de cinc hores perdut per la zona del Turó de l’Home, al Montseny, després d’haver-se desviat de la ruta del GR 5.1. Una travessa que en aquests moments no és fàcil a conseqüència de la gran quantitat que hi ha de neu per les nevades d’aquests darrers dies.

El jove excursionista ha estat localitzat pels Bombers de Sant Celoni just sota les antenes del Turó de l’Home, des d’on l’han traslladat a Fontmartina, on hi havia el comandament de l’operatiu de recerca, i també l’ambulància amb l’equip que li ha fet un primer reconeixement. Han format part de l’operatiu de recerca Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat,  GRAE, Mossos URMA (Unitat Regional de Medi Ambient) i el SEM. També s’hi desplaçava la Unitat de Muntanya de Mossos però ha tornat ja que el jove s’ha localitzat abans que arribessin.

L’operatiu de recerca s’ha muntat aquest vespre a Fontmartina després que el jove hagi pogut enviar un missatge de whatsapp a la seva mare comunicant-li que estava perdut i, pel que ha pogut saber NacióBaixMontseny la mare ha contactat a un amic que al seu torn ha avisat al 112 i, en conseqüència s’ha activat el protocol.

Mapa de la zona on s’ha buscat el veí de Lliçà d’Amunt. FOTO: PM

Comparteix...

Deixa un comentari

4 + dos =