El Club Handbol Palautordera Salicru ja està preparant la pretemporada per començar amb garanties la lliga 2017-2018 de la Primera Estatal el proper 17 de setembre. L’entitat palauenca que entrenen Marc Lurbe i Marc Amargant no volen passar les angúnies de la temporada passada que van estar a punt de baixar de categoria. Per aquest motiu, s’ha decidit reforçar l’equip seguint la filosofia del projecte iniciat fa un any amb una majoria de jugadors del planter però completant algunes posicions amb jugadors de fora.

I en aquesta línia s’ha pogut un jugador japonès, Matano Motoki, que ha arribat al club per un cúmul de circumstàncies amb la seva voluntat de seguir aprenent i millorant la seva tècnica. Marc Amargant, segon entrenador de l’equip explica que després d’un parell d’entrenaments veuen el jugador de 22 anys amb una bona tècnica i medeix 1,85 metres “considerem que ens podrà ajudar però també s’ha de veure com s’integra en la dinàmica de grup i com nosaltres el sabem integrar. és un repte mutu”.

Matano Motoki ja ha tingut l’oportunitat de conèixer a alguns dels seus companys i ara ja ha començat a estudiar espanyol “vull aprendre el més ràpid possible per poder-me comunicar bé amb els meus companys. estic molt motivat”, ha explicat el jugador japonès.

Fins ara mai hi havia hagut un jugador japonès al club i la seva posició és la de lateral dret.

Marc Lurbe (entrenador), Matano Motoki i Quico Pons (president). FOTO: CHP

Comparteix...

Deixa un comentari

18 + deu =