L’incendi del sostre del gimnàs de l’escola Mare de Déu dels Socors d’Hostalric del passat 5 de maig i un seguit de furts i destrosses de material informàtic podria tenir ja culpable. Els mossos d’esquadra han fet saber avui que han denunciat una dona de la neteja d’aquesta escola i li atribueix fins a sis delictes i faltes entre danys, incendis i robatoris amb força. Es tracta d’una dona de 59 anys d’edat que hauria admés a la policia catalana que actuava per despit per les condicions laborals a què la sotmetia l’empresa.

Els mossos sospitaven que havia de ser alguna persona relacionada amb el centre i que tingués fàcil accés a les dependències del centre escolar, ja que tots els desperfectes i robatoris passaven en hores no lectives i no es forçava ni les portes ni els armaris. La llista de desperfectes és llarga però hi destaca el fet denunciat l’1 d’abril quan els professors es van trobar la torre d’un ordinador esquerdat que la denunciada hauria llençat per la finestra, a més de sis ordinadors portàtils escampats pel pati.

El fet més greu, però, va ser l’incendi del 5 de maig que va destruir el sostre del gimnàs i va cremar alguns matalassos de gimnàstica i el fum va afectar altres estances del centre educatiu com els lavavos i els vestidors. Per apagar el foc s’hi van haver de traslladar vuit dotacions de bombers i els cossos de seguretat i en poca estona es va donar l’incendi per extingit sense que s’haguessin de lamentar danys personals ja que a aquelles hores no hi havia ningú a l’escola.

Comparteix...

Deixa un comentari

16 − 6 =