Seguien ordres? qui les ha donades? Amb quina intenció? aquests són alguns dels interrogants que s’han obert arran del fet que aquest migdia dos agents de la guàrdia civil han estrat enxampats a Sant Celoni comptant i anotant les estelades que hi havia penjades als balcons de la plaça de la Vila, en una hora que estava plena de gent. La resposta ha estat ràpida i con tundent per part dels sectors sobiranistes del municipi com és el cas del tuit que ha escrit l’ANC de Sant Celoni “Una parella de la guàrdia civil van per sant Celoni apuntant estelades i adreces dels domicilis. Increïble però cert” i que s’ha extès com un  raguer de pòlvora a través de les xarxes socials.

El fet, a més, ha suposat que un veí del poble ha hagut d’identificar-se perquè suposadament ha fet una fotografia dels agents de la benemèrita mentre “estaven de servei” i, com que no portava documentació han hagut d’anar fins a la comissaria local per identificar-se. Aquest veí, molt conegut al poble de moment vol mantenir-se en l’anonimat per qüestions de seguretat, segons que ha dit a la Vila Digital.

La sorpresa dels veïns de Sant Celoni ha estat enorme ja que al poble des de fa anys ja no hi ha caserna de la Guàrdia Civil i, per això, no entenen massa bé a què es deu la seva presència, tot i que oficialment han dit que “estaven buscant botigues de segona mà per mirar de localitzar objectes robats”. Una versió, però, que els moviments independentistes del municipi no es creuen.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × un =