Un ciutadà celoní ha fet una donació d’una panera per sortejar-la i ajudar amb la seva recaptació a la campanya “Escuts solidaris” que va iniciar la Policia Local de Sant Celoni amb la de Caldes de Malavella i la d’Hostalric el passat mes d’octubre per lluitar contra el càncer infantil. La policia municipal sortejarà la panera entre els treballadors i treballadores de l’Ajuntament on, a més, acceptaran donacions adiccionals. L’objectiu és aconseguir un mínim de 200 € de recaptació, que aniran destinats als ja recollits 48.084 euros entre els 35 municipis col·laboradors de la campanya. 

Recordem que aquesta campanya s’anomena “escuts solidaris” i consisteix en la venda d’uns escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi, que porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles, etc. 

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. Els podeu adquirir a la comissaria de la Policia Local (c. Santa Fe, 52), i a diverses botigues de la Vila.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − setze =