Una cinquantena d’activistes s’han manifestat aquest dijous davant la Caixa Penedès en suport de l’afectada de desnonament

Una veïna de Sant Celoni ha aconseguit aquesta tarda aturar el desnonament del seu habitatge i que la Caixa Penedès, entitat on té contractada la hipoteca, estudiï la dació en pagament. L’entitat s’ha compromès a enviar-li avui mateix la documentació que li cal i tornar-li una resposta d’aquí a tres setmanes.

Això ha estat possible després de la mobilització que una cinquantena d’activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Habitatge (PAH) del Baix Montseny han protagonitzat en suport a la veïna afectada. Aquesta acció forma part de la reivindicació que s’està portant a tot l’estat pels seus afectats i estan visualitzant al carrer “la situació injusta que estan vivint milers de famílies”, expliquen els portaveus de la PAH del Baix Montseny.

L’acció de la PAH d’aquest dijous a Sant Celoni ha estat per no deixar sola l’afectada i acompanyar-la a sol·licitar la dació en pagament amb lloguer social a la seva entitat, de la qual no ha obtingut resposta a la mateixa petició per altres vies. La resposta del banc avui ha estat positiva però la Plataforma ja ha avisat que si la resposta és negativa tornaran a manifestar-se com ho han fet avui.

Els activistes de la PAH s’han concentrat a la plaça Comte del Montseny i han baixat en manifestació pel carrer Major fins davant la l’oficina de la Caixa Penedès. L’afectada ha estat acompanyada a negociar amb el director de l’entitat i la resta s’han quedat a fora amb pancartes  i la consigna més sentida “Sí es pot”.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats