Dimecres d’aquesta setmana es va signar un acord de col·laboració entre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni. La finalitat d’aquest acord és establir les bases de col·laboració perquè la fundació participi en aquests lúdics proposats per l’Hospital.  La Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni organitza cercaviles i passejades de gegants. D’aquesta manera, es preveu que, en dates assenyalades i per donar suport a determinades accions de divulgació, la colla gegantera pugui realitzar activitats per als pacients si així ho sol·licita l’Hospital.  

A l’acte de signatura de l’acord van ser-hi presents Conchita Peña, coordinadora del Pla d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital i impulsora de l’acord de col·laboració amb la colla gegantera;  Eunice Blanco, cap de la Unitat Atenció al Ciutadà i Treball Social; Jordi Deumal, president de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni; Francesc Iglesias, adjunt a la gerència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i David Serrat, de la junta de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni.

En aquest sentit, Francesc Iglesias va destacar que “és una satisfacció poder comptar amb la col·laboració de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni per fer activitats que animin l’estança dels pacients”. Per la seva banda,Jordi Deumal va posar l’èmfasi en el fet que “volem aportar el nostre gra de sorra per portar alegria i motivació als pacients”. 

Gràcies a aquest acord, la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni s’ofereix per participar en els actes lúdics que proposi Vall d’Hebron. FOTO: Vall d’Hebron

Comparteix...

Deixa un comentari

onze + cinc =