L’Ajuntament de Vallgorguina ha fet una inversió de gairebé 34.0000 euros amb la instal·lació de sis càmeres de seguretat a diversos punts del municipi, tant a les urbanitzacions com al nucli, amb la intenció de dissaudir possibles lladres a cometre robatoris, prevenir la policia gràcies a la capacitat lectora de matrícules sospitoses i també de resoldre casos amb la recuperació d’informació a partir de les filmacions enregistrades per les càmeres.

La instal·lació ha començat aquest dijous 11 de juliol i una vegada s’hagi acabat les càmeres estaran a Canadà Parc, Baronia del Montseny, Can Puigdemir, Collsacreu i el nucli del municipi. La instal·lació de càmeres és fruit de les diverses reunions que s’han portat a terme amb els Mossos d’Esquadra i es tracta d’una iniciativa per modernitzar la seguretat ciutadana de Vallgorguina amb l’objectiu de millorar i optimitzar el treball dels Vigilants Municipals i els Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament de Vallgorguina considera que és un ambiciós projecte que blinda els accessos per carretera amb nous sistemes de videovigilància i lectura de matrícules de darrera generació.

Vallgorguina no és pas el primer municipi que opta per aquesta decisió relacionada amb la seguretat ja que Santa Maria de Palautordera ja va fer una instal·lació similaR fa només unes setmanes.

TAMBÉ T’INTERESSA LLEGIR

Càmeres lectores de matrícules a les entrades de Vallgorguina

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − nou =