Els veïns i veïnes de Vallgorguina ja poden votar  l’eslògan i el producte gastronòmic que els propis veïns han proposat per obrir el municipi al turisme. D’aquesta manera a través de la pàgina web de l’Ajuntament tothom qui vulgui votar trobarà dotze opcions per a l’eslògan i sis per al producte gastronòmic.

Així, l’eslògan haurà de sortir de: A Vallgorguina pots respirar tot allò que t’envolta, Deixa que Vallgorguina t’encanti, Un bosc per perdre’t, Vallgorguina deixa’t sorprendre, Vallgorguina naturalment!, Vallgorguina, on el bosc t’atrapa, Vallgorguina, un lloc per descobrir, Vallgorguina, un lloc per viure, un lloc per descobrir, Vine i et perdràs, Vine t’embruixarà, Viu el bosc i Viu la vall.

Per que fa al producte gastronòmic les propostes són les següents: Coca del Sergi amb botifarra de Ca la Teresa, Galeta en forma de fit de bruixa (el dit de galeta i l’ungla d’ametlla), galeta en forma de dolmen, Galetes embruixades (galetes amb forma de bruixa i un toc d’herbes aromàtiques), Panellets de castanyes, Roques de Vallgorguina (de pasta de galeta amb xocolata).

 

 
Comparteix...

Deixa un comentari

15 − 3 =