Els mossos d’esquadra acumulen des de fa algunes setmanes denúncies de veïns de Vallgorguina que s’han vist perjudicats i afectats per diversos actes de vandalisme contra els seus vehicles amb trencadissa de miralls i vidres laterals o frontals amb pedres. Els vidres trencats del taxi de Barcelona de la fotografia, diumenge de la setmana passada, mentre estava aparcat en el pàrquing del costat de la pista coberta, és el darrer exemple d’aquest vandalisme que alguns han posat al municipi.

Segons ha pogut saber www.laviladigital.com els primers casos es van detectar els dies de la Festa Major de Vallgorguina, el passat mes de setembre, i d’acord amb les dades recollides l’objectiu vandàlic contra els vehicles s’ha deixat notar en diversos punts del centre de Vallgorguina en carrers propers a l’Ajuntament i també al costat de l’escola, entre d’altres carrers.

Fonts municipals desvinculen aquests actes de motivacions polítiques ja que les persones que ho patit són molt diverses, de la mateixa manera que ho és la tipologia de vehicles. En aquest sentit ho han qualificat de “gamberrades”. Amb tot i això, han assenyalat que en aquests moments ja es tenen sospites de les persones que poden ser les autores d’aquests actes i esperen que es puguin descobrir ben aviat.

Comparteix...

1 comentari

  1. Carles Camps el

    No només es tracta de saber qui són si no que rebin el càstig que mereixen. Si els surt de franc, cosa massa freqüent avui en dia, obrim la barra lliure als indesitjables. Al final sempre es tracta d’ una minoria fàcilment identificable, si es vol… Si són menors “inimputables”, que paguin els pares que els adoctrinen i si son majors d’ edat, que sàpiguen el preu dels seus actes.

Deixa un comentari

5 × tres =