Una caravana de vehicles de policies locals, vigilants municipals, mossos d’esquadra i bombers de la Generalitat de diversos municipis del Baix Montseny s’han concentrat aquest vespre a les vuit del vespre davant l’Hospital de Sant Celoni per agrair un dia més la feina dels sanitaris en la lluita per frenar la pandèmia que provoca el coronavirus.

En total onze vehicles que durant una bona estona han ocupat el carrer Diputació de Sant Celoni, on és situada l’Hospital de Sant Celoni. Com és habitual, els sanitaris han correspost els aplaudiments dels Vigilants Municipals de Riells i Viabrea, Policia Local de Sant Celoni, Mossos d’Esquadra de Sant Celoni, Mossos d’Esquadra de Trànsit de Mollet del Valles, Policia Local de Santa Maria de Palautordera, Policia Local de Llinars del Valles, Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor, Policia Local de Cardedeu, Policia Local de Sant Antoni Vilamajor, Vigilants municipals de Sant Pere de Vilamajor i Bombers de la Generalitat del Parc de Sant Celoni.

L’acte ha acabat amb una foto conjunta de tots els cossos de seguretat que han participat en els aplaudiments als sanitaris.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × tres =