Dues persones han estat evacuades pel SEM a primera hora d’aquesta tarda a l’Hospital de Sant Celoni després que cap a la una d’aquest migdia han patit un accident en el quilòmetre 62 de la carretera C-35 a l’alçada de La Batllòria, just al davant de la benzinera Repsol, en el qual s’hi han vist implicats dos turismes i un camió cisterna, segons que han informat els Bombers de la Generalitat. Al lloc de l’accident s’hi han desplaçat bombers tres vehicles de bombers, entre els quals un del parc d’Hostalric.

Les mateixes fonts han assenyalat que la cisterna del camió s’ha desenganxat cosa que ha provocat que el xassís hagi anat per una banda, mentre que la tractora ha anat per una altra. La carretera C-35 s’ha tallat en els dos sentits de la marxa ja que, per la retirada de la cisterna ha calgut una grua. Els treballs no han acabat fins les quatre de la tarda i ha estat necessari desviar la circulació per Riells i Viabrea.

La càrrega del camió, que ha vessat una mica, era líquid no inflamable i no tòxic per al tractament d’aigua sense clor. També s’han desplaçat fins al lloc de l’accident els Mossos d’esquadra i la policia Local de Sant Celoni.

 

Comparteix...

1 comentari

  1. S ha de veure com expliqueu les coses , on vèieu el xassis per una banda i la tractora per un altre? El conjunt estaba sencer i enganxat, l únic que la cuba es va despendre del remolc per volcar.

Deixa un comentari

4 × 3 =