Un any més el Club Handbol Sant Esteve ha recordat els seus hereus. Aquest dimecres s’han complert vint anys del deia més trist dels més de seixanta anys d’història del Club Handbol Sant Esteve. La matinada del 13 de febrer de 1999 un tràgic accident de trànsit a l’autopista AP-7 a l’alçada de Vallgorguina va acabar amb la vida de quatre joves jugadors de l’equip. Es tracta d’Oriol Fàbregas Vilà que tenia 26 anys, Joaquim Pascual Sabé (23), Marc Tobias Martínez (22) i Francesc Puig Montserrat (24).

La mort dels quatre esportistes va commoure tots els estaments socials d’aquest municipi del Baix Montseny. A l’enterrament, celebrat en el mateix pavelló, hi van assistir més de quatre mil persones. Des de llavors es va decidir que el pavelló municipal de Sant Esteve portaria el nom de Els Quatre Hereus i les seves samarretes serien retirades. El número 3 de Marc Tobias, el 4 de Quim Pascual, l’11 de Francesc Puig i el 15 d’Oriol Fàbregas.

Ahir dissabte es jugava el derbi entre el CH Sant Esteve i el CH Palautordera a 1a Estatal i abans de començar el partit van rebre aquest motiu homenatge. Veure vídeo.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × tres =