Hores d’ara, com ja va passar ahir la carretera BV-5114 entre Campins i Santa Fe del Montseny està tallada al trànsit en ambdós sentits de la marxa a conseqüència de la neu i el gel tal com informa el Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya. També està tallada la carretera BV-5301 del Brull al poble del Montseny.

Ahir diumenge al matí van ser molts els vehicles que, per la falta de cadenes, van haver de girar cua per l’estat relliscós de la carretera, sobretot entre els quilòmetres 18 i 20 d’aquesta carretera provocant un col·lapse important i que va fer impossible que moltes persones que tenien previst passar el dia per Santa Fe no poguessin gaudir d’un diumenge de neu.

En qualsevol cas, segons les mateixes informacions del servei de trànsit sí que indiquen que les carreteres GIV-5201 de Viladrau a Sant marçal i la GIV-5411 de Coll de Ravell a Sant Hilari calen cadenes per circular-hi en ambdós sentits de la marxa.

Pel que fa a la pluja al centre de Sant Celoni s’han recollit fins ara 52 litres per metre quadra, segons que informa Meteo Suís.

I aquestes són les dades que facilita a les 15 hores @meteoceloni

 

FOTO: Miquel Comas Dorca

 

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × cinc =