Les 2.500 mascaretes comprades gràcies a la solidaritat de veïns i veïnes del Baix Montseny a través d’un crowdfunding ja són a disposició de l’Hospital de Sant Celoni, fent realitat d’aquesta manera l’objectiu que s’havia pensat inicialment però que quedava el dubte si l’enviament seria retingut i desviat a la duana.

No ha estat així i aquest matí elsa propietaris de l’empresa Wanava Nation SL Agustí Arpa i Laura Amores, impulsors de la iniciativa, han lliurat les 1.500 mascaretes que completaven la comanda servida parcialment amb 1.000 mascaretes dimecres passat. Es tracta de màscares del tipus FFP2 i FFP3 de les quals en quedaven molt poques unitats en l’stock de l’hospital al voltant de dues-centes.

Tant Agustí Arpa com Laura Amores agraeixen la solidaritat de tothom qui ha col·laborat en la campanya i que avui ha fet possible l’entrega d’aquestes 2.500 mascaretes. La campanya va sorgir fa justament una setmana, després d’una crida urgent de l’Hospìtal de Sant Celoni, i en només vint hores es van acaptar els 3.000 euros que calien per poder fer aquesta comanda i només set dies després l’hospital ja disposa d’aquest material.

Agustí Arpa, Jordi Roca (gerent hospital) i Laura Amores

A més, per poder informar de tota l’operativa s’ha creat la pàgina web caphospitalsensematerial.com amb la finalitat, també, d’atraure més recaptació. De fet, es fa una última crida per poder arribar a una comanda de 500 unitats més i així proveir a l’Hospital les màscares que necessita per passar tota la crisi.

Metges amb la mascareta provinent del crowdfunding

Agustí Arpa, Jordi Roca (gerent hospital) i Laura Amores. Foto: Wanava Nation

També pots llegir

Les 2.500 mascaretes comprades amb un crowdfunding per a l’Hospital de Sant Celoni podrien arribar aquesta setmana

Comparteix...

Deixa un comentari

11 − 11 =