Veïnes i veïns del carrer Bruc de Sant Celoni surten cada vespre als balcons de casa seva per reconèixer l’esforç que fa molta gent per lluitar des de primera línia contra la pandèmia del coronavirus Covid-19. La cançó Resistiré s’ha convertit en el seu himne en època de confinament. Sant Celoni resisteis.

Tothom qui vulgui que li publiquem el vídeo del seu carrer pot enviar-los en format horitzontal a: info@laviladigital.com

Comparteix...

1 comentari

  1. El carrer Bruc i el carrer Esteve Cardelus fan competició, a veure qui té els altaveus més potents. No només això, a més amb micro en mà i “a grito pelao”. I si encara no has tingut prou, aquesta comèdia ja fa més de tres setmanes que dura….TOTS ELS DIES, entre 30 i 50 minuts diaris. No poden pensar que hi ha gent gran? Malalts confinats a casa? Nadons? Mascotes espantades? O senzillament que molts de nosaltres continuem treballant? Que no podem aturar?
    Perdoneu però això no és un reconeixement, és egoisme. Per 5 minuts (x 10) de glòria aquesta gent està molestant a molts veïns.

Deixa un comentari

19 − setze =