Més de dues-centes persones han fet seguiment aquest matí de la convocatòria que s’ha fet a través de les xarxes socials de concentrar-se a la plaça de la Vila per mostrar el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els polítics i líder socials independentistes que en el seu global han estat condemnat a mésa de cents anys de presó.

En el manifest que ha llegit l’alcalde de Sant celoni, Raül Garcia, acompanyat de regidors i regidores de l’equip de govern ha recordat  que ha estat un judici polític que mai s’hagués hagut de produir “tornem a dir ben alt i clar que en democràcia votar no és cap delicte”. les idees no es jutgen i, per això, exigim la llibertat de les  “persones preses i exiliades polítiques perquè njo han comès cap delicte”.

Raül Garcia, que aquest matí ha  comunicat que anul·lava temporalment la seva agenda institucional com alcalde de Sant Celoni, ha convocat a la ciutadania a una nova concentració a les 20h d’aquest vespre a la plaça de la Vila de Sant Celoni on també s’hi afegiran altres municipis del Baix Montseny.

Precisament, les reaccions també s’han deixat notar a altres punts del Baix Montseny. A Breda, algunes desenes de persones també s’han concentrat davant l’Ajuntament. A Santa Maria de Palautordera s’ha fet un comunicat de rebuig a la sentència i convocant la ciutadania a la concentració de Sant Celoni. També s’ha decidit ajornar per al dia 26 d’octubre l’actuació teatral emmarcada en la Festa Major Aplec del Remei. I a Arbúcies s’han cancel·lat els actes institucionals d’aquests dies.

Comparteix...

Deixa un comentari

deu − 6 =