L’Hospital de Sant Celoni ha restringit les visites i entrades al centre, arran de l’augment de casos positius de Covid-19 a la zona. Al centre sociosanitari Verge del Puig, les visites es realitzaran amb cita prèvia i segons l’estat epidemiològic del moment, tot i que en un cartell penjat a l’entrada del centre diu que les visites “s’han suspès”.

L’Hospital ha emès un comunicat on explica les mesures que ha pres a partir d’avui. En general, els acompanyants estaran autoritzats a visitar pacients en funció de l’estat epidemiològic del territori i del tipus de pacient; i en els casos de pacients amb Covid-19, o pendents de resultat, només s’autoritzarà l’entrada en finals de vida o situacions excepcionals.

A les urgències no estarà permesa l’entrada d’acompanyants, sinó que hauran de romandre fora del recinte hospitalari o a la sala d’espera en casos excepcionals, tot i que en funció de la situació del servei i de la patologia del pacient, sí que es permetrà.

Pel que fa als pacients hospitalitzats, els seus acompanyants hi podran accedir de manera individual en dues franges horàries: de 10h a 14h, al matí; i de 17h a 20h, a la tarda. Les persones visitants poden ser diferents en la franja de matí i de la tarda.

En els casos de l’Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i cirurgia major ambulatòria, només es permetrà un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’avisarà al familiar, via telefònica, per venir a buscar el pacient. En casos de pacients no autònoms, es permetrà l’acompanyament per part d’un familiar.

Per les consultes externes i les proves diagnòstiques no es permetrà l’entrada a acompanyants, excepte en casos de menors o pacients no autònoms. A la Unitat de Diagnòstic Ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.

Comparteix...

Deixa un comentari

disset − 11 =