Els amants de la dansa tenen una cita amb el III Concurs de Dansa del Baix Montseny al Teatre Ateneu de Sant Celoni aquest dissabte. L’Associació de Ball Tots A La Pista (TALP) organitza un any més l’esdeveniment amb la finalitat de promoure aquest art entre els estudiants de dansa de 10 a 21 anys. Enguany la participació de les escoles de Sant Celoni ha augmentat.

El concurs neix a partir del treball conjunt de TALP i el ballarí i coreògraf Josep Maria López amb la finalitat d’enriquir i complementar la formació escènica dels participants, donar a conèixer el Baix Montseny i convertir la dansa en una activitat cultural de la zona. De nou, l’espai escollit és el Teatre Ateneu perquè segons els organitzadors “s’ha de preservar com a marc idoni de calidesa i història del nostre municipi”.

Els participants, que provenen de diferents comarques d’arreu de Catalunya, competiran en diferents especialitats de forma grupal (dansa clàssica, dansa contemporània, jazz i dansa moderna) i individual (repertori clàssic, dansa contemporània). Les actuacions començaran a partir de les 16 h i a partir de les 18.30 h, segons les diferents categories i especialitats. Hi haurà premis pels tres primers llocs de cada modalitat així com dues beques de formació artística.

Jurat i activitats complementàries

El jurat estarà integrat per Isabel Notivoli, directora del concurs i presidenta de TALP, i pels graduats del Conservatori Professional de Dansa i Conservatori Superior de Dansa: Josep Maria López Santamaria (ballarí i coreògraf), Griselda Marfil Blais (professora de dansa clàssica i contemporània), Daniel Corrales Álvarez (ballarí i professor de dansa contemporània), Marga Pastells (ballarina i coreògrafa) i Núria Ventura (ballarina i coreògrafa).

Complementàriament al concurs s’han organitzat tres “workshops” en dansa contemporània, dansa clàssica i danses urbanes durant el matí del dissabte. Aquests tallers estaran impartits per Josep Maria López, Daniel Corrales i Marc Codony.

La gala del III Concurs de Dansa del Baix Montseny és oberta a tothom però està subjecta a la disponibilitat d’entrades que tenen un cost de 10 euros. Les podeu adquirir en línia, a aquest enllaç, o a les taquilles del teatre, una hora abans de l’espectacle.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × un =