Sant Celoni és a punt per viure les Festes de Sant Martí que comencen aquest divendres 5 de novembre i s’allargaran amb activitats fins el dia 14 de novembre, amb el dilluns vinent 8 de novembre festiu a nivell local.

Les festes s’encetaran amb la presentació del llibre guanyador del premi Nadal Dilluns ens estimaran amb la seva autora Najat El Hachmi present al Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró a partir de les sis de la tarda. Una novel·la emotiva i reveladora sobre la importància que les dones siguin les protagonistes de les seves vides.

També aquest divendres, a la mateixa hora a la sala d’actes de la Rectoria Vella, hi haurà la conferència Boscos i bioeconomia, a càrrec d’Eduardo Rojas que va ser subdirector general de Boscos de la FAO i és actualment degà del Colegio de Ingenieros de Montes i Professor de la Universitat Politècnica de València (UPV). Hi haurà una introducció a càrrec de Rosendo Castelló, president del Consorci Forestal de Catalunya, que parlarà sobre la situació del sector forestal als boscos del Montseny-Montnegre.

Un divendres 5 de novembre farcit d’activitat ja que a partir de 2/4 de 9 es podrà anar al teatre per veure l’obra El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no amb Promotora 600’NS, amb Jaume Nolla i Eduard Biosca, intèrprets i Paco Mir, direcció. L’espectacle no és només una selecció molt acurada dels millors trossos dels monòlegs més brillants de Capri, sinó que a més s’ha creat una trama que els lliga entre ells i alguns, fins i tot, s’han convertit en diàlegs!

Per demà dissabte nova sessió de l‘Hora del conte Olles i cassoles.Amb Marta Esmarats de Cacahuet Teatre. A 2/4 de 12 del migdia a la plaça de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

I diumenge moment per la música En òrbita amb Marcel i Júlia. L’excantant i compositor de Txarango i la seva companya de viatge, han arrelat amb els anys, fonamentant sense pressa el seu creixement musical, que ara floreix amb força amb un nou projecte que s’enlaira amb el disc En òrbita. Acompanyats d’una nova banda, el duet fa un pas més, universalitzant les seves melodies amb una producció sonora potent, on cultiven les lletres a partir de les emocions, que broten en les cançons que veuran la llum al 2021. A les 10 de la nit al Teatre Ateneu, Sala Gran.

Mostres i exposicions

Un dels treballs del Bosc i els sentits. Instal·lacions artístques. A la plaça del Bestiar. Foto: LVD

Durant aquests dies es podran visitar diverses mostres i exposicions com Límits Ignots. Els llindars gràfics de la pintura. Pintures d’Ignasi Deulofeu/Ignot. A la Rectoria Vella.

A Can Ramis 40 anys de Rebrot Teatre. S’inaugurarà diumenge 7 de novembre i es podrà visitar fins el dia 28 del mateix mes.

Continua Brots de poesia. Als aparadors dels comerços de la Vila. Fins el dia 7 de novembre. es tracta de fragments de poesia de temàtica forestal als aparadors dels comerços de la Vila. Coordinació i selecció de poemes a càrrec de Pau Gener Galín i cal·ligrafiats per Lluís Molina.

I fins dilluns 8 de novembre es pot fer el recorregut al Barri de la Força de El bosc i els sentits, instal·lacions artístiques. l’Ajuntament de Sant Celoni té l’objectiu de promoure noves mirades artístiques sobre els espais urbans amb el tema del bosc i els sentits com a element principal de la proposta.

Les instal·lacions artístiques estan ubicades al barri de la Força: a la plaça del Bestiar, al recinte de la torre de la Força i a la plaça de Josep Alfaras Prat. Hi ha intervencions d’Imma Subirà, Núria Rossell, Joana Serra-Núria Clemares-Marc Fernández, Yumna Alsawi, Miquel Deulofeu i Ignasi Deulofeu.

Comissaris: Glòria Auleda i Rob Dubois.

Tota la informació de les Festes de Sant Martí al web santceloni.cat

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze − 8 =