Se’n poden beneficiar tots els veïns que paguin l’impost de circulació al municipi

L’Ajuntament d’Arbúcies posa a disposició de tots els arbuciencs que paguen l’impost de circulació a la vila una targeta de 24 hores de gratuïtat per a la zona blava del carrer Camprodon i de la placeta de Can Reus i que ja poden passar per les oficines del Consistori a recollir-la. Cada persona podrà tenir tantes targetes com impostos pagui.

El funcionament de la targeta és senzill, ja que l’usuari només l’haurà de posar dins la màquina expenedora de tiquets i decidir l’estona que vol tenir el seu vehicle estacionat i treure el tiquet. Però els nous avantatges pels veïns d’Arbúcies no s’acaben aquí. Una vegada s’hagin esgotat les 24 hores de franc, l’usuari podrà comprar una nova targeta de 24 hores pagant només el cinquanta per cent del seu cost. És a dir, obtindrà 24 hores d’aparcament pagant-ne 12. Aquesta nova targeta també es s’haura d’adquirir a l’Ajuntament presentant la targeta esgotada.

Els arbuciencs podran disposar de tantes targetes com impostos de circulació paguin al municipi, és a dir, si una persona paga l’impost de dos vehicles, podrà tenir dues targetes d’aparcament gratuïtes i utilitzar-les amb el vehicle que li interessi, ja que la targeta no anirà identificada amb un cotxe en concret.

Aquesta iniciativa s’ha posat en funcionament gràcies a la nova negociació del contracte entre el Consistori i l’empresa Mifas, que gestiona la zona blava, i permetrà beneficiar tant als veïns del Camprodon com dels carrers de l’entorn, i també a tots els que viuen fora del nucli urbà, que són més d’un 30 per cent dels habitants d’Arbúcies.

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest nou acord que s’ha pogut aconseguir ja que es tracte “d’un compromís que teníem amb el poble, per facilitar la mobilitat i la circulació”. La zona blava del carrer Camprodon i placeta de Can Reus es va instaurar el 2010 i compta amb 140 places d’aparcament.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × cinc =